Nu ook Consumptieve Techniek bij Flevodrome Lelystad

Flevodrome Lelystad is uitgebreid met Consumptieve Techniek. Bij Flevodrome leer je om te werken en werk je om te leren. Jongeren tussen 16 en 27 jaar die niet naar school gaan en ook geen werk hebben, kunnen in ons trainingscentrum de draad weer oppakken en zichzelf ontwikkelen.

Op de locaties in Almere en Lelystad leren de jongeren veel over zichzelf en kunnen ze vakgerichte certificaten behalen.

Samen met de trajectbegeleider maken ze een plan voor hun toekomst en gaan hier met hun werkmeester mee aan de slag. Flevodrome Lelystad is uitgebreid met Consumptieve Techniek. Naast de mogelijkheid om erkende certificaten (‘Hout dat Werkt’ en ‘Stichting Boris Baan’) te behalen op het gebied van houtbewerking, heftruck (BMWT) en VCA, is het nu ook mogelijk om erkende certificaten te behalen op het gebied van consumptieve technieken (‘Stichting Boris Baan’).

Vanaf heden hebben deelnemers de mogelijkheid om na een oriëntatie periode door te stromen naar Consumptieve Techniek. De eerste jongeren zijn al gestart!