Ervaren hoe leuk het is om voor de klas te staan?

Meld je aan voor de Meeloopdag op 27 februari 2020 via www.flevowijs.nl/meeloopdag. Op deze dag kun je meekijken met een leraar, een handje meehelpen in de klas of zelf een les geven. Dit kan op één van de scholen van Eduvier, maar ook op andere scholen in Flevoland.

Aandacht voor het lerarentekort

In Flevoland is, net als in rest van Nederland, veel vraag naar goede leraren. Dat geldt zowel voor het basisonderwijs, het voortgezet onderwijs als het speciaal onderwijs. Op de Meeloopdag kun je zelf ervaren hoe leuk het is om voor de klas te staan. Misschien denk je er na afloop over om zelf als leraar aan de slag te gaan. Het Flevolandse onderwijs heeft naast flinke uitdagingen ook veel pareltjes in huis, zoals betrokken docenten en vernieuwende onderwijsconcepten. En als leraar kun je je kennis en ervaringen overbrengen op kinderen en jongeren en iets betekenen voor de maatschappij.

Aanmelden?

Wil je een dagje meelopen in het onderwijs op 27 februari? Je bent van harte welkom! Aanmelden kan via www.flevowijs.nl/meeloopdag. Bij de aanmelding kan je je voorkeuren aangeven: voor het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, mbo of (voortgezet) speciaal onderwijs, voor onder-, midden- of bovenbouw en voor een plaats in Flevoland. Je ontvangt na de aanmelding een bevestiging.

De volgende Eduvier scholen nemen deel aan de Meeloopdag:

  • Nautilus SO (speciaal onderwijs Almere)
  • Nautilus College (voortgezet speciaal onderwijs Almere)
  • De Anger (voortgezet speciaal onderwijs Lelystad)
  • De Steiger (praktijkonderwijs Lelystad)
  • Het Aurum College (voortgezet speciaal onderwijs Lelystad)
  • SO De Optimist (speciaal onderwijs Emmeloord)