Argentum College

Eduvier heeft bij DUO een aanvraag gedaan voor het starten van een nieuwe reguliere havo/vwo school in Lelystad in 2025, het Argentum College. Op deze kleinschalige havo/vwo school volg je lessen samen met je medeleerlingen, maar volgens een persoonlijk leerplan. Je leert op je eigen niveau en tempo en je kunt lessen volgen op verschillende niveaus.

Ouderverklaringen

Eén van de voorwaarden om deze nieuwe school te mogen starten, is dat we kunnen aantonen dat er voldoende belangstelling voor is. Hiervoor moeten we ouderverklaringen verzamelen van ouders van kinderen tussen 10 en 12 jaar die in Lelystad wonen en die achter dit initiatief staan.

Als u ons wilt helpen bij het starten van deze nieuwe havo/vwo school in Lelystad, kunt u dit op de website van DUO aangeven. Als u de optie ‘Ouderverklaring’ kiest kunt u inloggen met uw DigiD. In de verklaring moet ook het BSN nummer van uw zoon of dochter worden ingevuld, zodat DUO kan controleren of de ouderverklaringen van ouders met kinderen in de juiste leeftijdscategorie afkomstig zijn.

Tot en met 29 oktober a.s. kunt u de ouderverklaring invullen én eventueel ook weer intrekken.
Een ouderverklaring geldt niet als inschrijving bij de school, het geeft alleen aan dat u achter dit initiatief staat.

Meer informatie

Lees meer over het Argentum College of bekijk de voorwaarden voor het invullen van een ouderverklaring op de website van DUO.

Omroep Flevoland maakte een nieuwsitem over onze plannen.