Ja hoor, Flevodrome gaat mee

Met collega`s liepen wij tijdens de BHV training door een schoolgebouw van Eduvier en zagen daar foto`s hangen van leerlingen en begeleiders die samen waren fietsen om geld op te halen voor onderzoek tegen kanker. Wat zou het ontzettend mooi zijn als Flevodrome ook een steentje kan bijdragen aan het goede doel en onze deelnemers kunnen ervaren hoe fijn het is iets te doen voor een ander. Zo gezegd, zo gedaan. We zochten contact  met de organisatie Flevoland Fiets Tegen Kanker (FFTK). En ja hoor, Flevodrome gaat mee de alpe d’huez op fietsen. Wij kennen allemaal wel een verhaal van mensen die strijden tegen deze verschrikkelijke ziekte. Dat er veel geld nodig is voor onderzoek tegen kanker hoeven wij niet te vertellen.

Steun onze deelnemers

Wil jij onze deelnemers ook steunen? Dat kan door onze stand op Flevodrome te bezoeken en iets leuks te kopen, of een mooie donatie over te maken op de crowdfundings site.