Werk maken van je toekomst!

Je bent jong en door omstandigheden heb je geen werk en ga je niet meer naar school. Bij Flevodrome krijg je de kans om de draad weer op te pakken. Wij helpen je werk te maken van je toekomst!

Kennismaken

Als je je aanmeldt bij Flevodrome gaan we eerst kennismaken. Samen bekijken we wat jij wilt bereiken. Wil je weer een opleiding gaan volgen of een baan vinden? En van welk vak zou jij meer willen weten? Zijn er andere problemen waar je tegenaan loopt en hoe kun je deze oplossen?

Kies je ervoor om bij Flevodrome aan de slag te gaan? Ons motto is ‘vandaag kennismaken, morgen beginnen’. In de eerste vier weken van je traject bij Flevodrome maken we samen met jou een plan waarmee je aan de slag gaat. Je krijgt daarbij de hulp van een vaste begeleider bij wie je met al je vragen terecht kan.

Meer dan leerzaam

Naast een plan voor de toekomst, levert Flevodrome jou een leerzame, maar ook gezellig tijd op. Want naast hard werken, maken we tijd voor een kop koffie en een goed gesprek. Je zult zien dat je het gevoel krijgt dat je er toe doet en dat je tot mooie dingen in staat bent. Want als jij het wilt maken, maken we er samen werk van!