MBO LelyTalent studenten op stage oriëntatie bezoek

Op woensdag 2 februari  jl. verzorgde Flevodrome Lelystad een workshop middag voor studenten van het MBO LelyTalent. De studenten zijn recent gestart met de MBO Entree opleiding. Onderdeel van de opleiding is de bedrijvencarrousel. Tijdens de bedrijvencarrousel maken de studenten kennis met verschillende branches en leren ze welke arbeidsvaardigheden nodig zijn voor een bepaald beroep. Dit als oriëntatie op hun stages in het vervolg van hun opleiding.

Na ontvangst met koffie, thee, versgebakken cake en een rondleiding langs de verschillende branches binnen Flevodrome, was het tijd voor actie. Want Flevodrome zou Flevodrome niet zijn wanneer je niet zelf iets mag maken om mee naar huis te nemen. Onder begeleiding van onze werkmeesters werden de studenten (en hun studiecoach en talentcoaches) aan het werk gezet. Zagen, beitelen, schuren, boren, branden, creatief talent gebruiken, doorzetten………en je hebt een eigen sleutelhanger gemaakt die tevens als telefoonhouder gebruikt kan worden. Hoe tof is dat!

Een geslaagde middag en de start van Flevodrome als vaste partner binnen de bedrijvencarrousels van de MBO Entree opleiding.

Eduvier is samenwerkingspartner in het MBO LelyTalent. Binnen het MBO LelyTalent is een Talentcoach vanuit Eduvier werkzaam. Daarnaast is Flevodrome (als onderdeel van Eduvier) de plek voor studenten die een meer beschermde stageplek nodig hebben of voor studenten die een meer praktijkgerichte route willen volgen naar werk.