Intern begeleider tevens leerkracht

Nautilus College locatie Lierstraat | Almere

WTF 0,6 – 1 fte per direct

Wie zijn wij?

Het Nautilus College VSO is gevestigd in Almere en de locatie Lierstraat biedt aan leerlingen met overwegend internaliserende gedragsproblemen onderwijs op beroeps en arbeidsmarkt gerichte leerweg – VMBO bbl/kbl niveau. Als team werken we aan een leeromgeving die aansluit bij hun onderwijsbehoeften, specifieke hulpvragen en mogelijkheden.

Wat ga je doen

Als intern begeleider draag je bij aan de ontwikkeling van het onderwijs, de zorg en de begeleiding op school. Daarnaast coördineer je het zorgbeleid en ondersteun je de docenten bij hun professionele en didactische ontwikkeling. Je hebt daarnaast nog een dag met lesgevende taken.

Wij zoeken jou

  • Je beschikt over een afgeronde PABO opleiding of lerarenopleiding en een erkende IB-opleiding, een afgeronde Master EN is een pré.
  • Je hebt kennis van en inzicht in ontwikkelingen in het onderwijs en de zorg.
  • Je kan goed relativeren en beschikt over een ruime portie humor.
  • Je bent een duizendpoot en voortdurend op zoek naar kansen en mogelijkheden.
  • Je hebt kennis van begeleidings- en adviesmethodieken- en mogelijkheden en je bent vaardig in het toepassen en overdragen hiervan.
  • Je hebt een daadkrachtige, oplossingsgerichte en zelfstandige werkhouding en beschikt over de benodigde pedagogische en didactische vaardigheden.
  • In het contact met leerlingen, ouders, collega’s en externe specialisten komen jouw communicatieve en sociale vaardigheden goed van pas.
  • Je bent op zoek naar een uitdagende werkomgeving en wilt graag binnen het voortgezet speciaal onderwijs aan de slag.

Het aanbod

Word jij onze nieuwe Intern Begeleider? Dan bieden we jou een uitdagende functie voor 24 tot 40 uur aan. Conform de CAO Primair Onderwijs ontvang je een salaris van maximaal € 5.862,- bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LC). Daarnaast ontvang je in december een 13e maand van 8,33%.
Werken bij Eduvier betekent werken bij een professioneel lerende organisatie, die ruime mogelijkheden biedt voor je eigen professionele ontwikkeling én daarnaast draag jij je steentje bij aan de ontwikkeling van al onze leerlingen.

Deze functie is per direct beschikbaar

Zie jij mogelijkheden en ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Mail dan je CV met motivatie naar vacaturesalmere@eduvier.nl o.v.v. vacaturenummer 2024-01 en jouw naam.

Contact

Interim adjunct-directeur Nautilus College Lierstraat
Ruurd Bijlsma
T 06-1774410