Lerarenondersteuner

Locatie De dokter Herman Bekiusschool | Lelystad
Wtf 1,0 | Per direct

Over ons

Op de Herman Bekiusschool (HBS) wordt gespecialiseerd onderwijs gegeven aan leerlingen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. De locatie is gespecialiseerd in het bieden van onderwijs en onderwijsondersteuning aan leerlingen met zowel internaliserende- als externaliserende gedrags- en psychiatrische problematiek.

Wat ga je doen

Als lerarenondersteuner ben je onder andere verantwoordelijk voor het begeleiden van leerlingen, zowel in de klas als daarbuiten. Je ondersteunt de leerkrachten. Je aanpak is positief, je werkt volgens de principes van PBS en je aanpak heeft hierdoor een de-escalerende werking op de leerlingen. De werkzaamheden zijn zowel op pedagogisch als didactisch gebied.

We zoeken jou

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding tot lerarenondersteuner.
  • Je hebt een daadkrachtig, oplossingsgerichte en zelfstandige werkhouding en beschikt over de nodige pedagogische en didactische vaardigheden.
  • Je bent in staat leerlingen een gestructureerde leeromgeving te bieden.
  • In het contact met leerlingen, ouders, collega’s en externe specialisten komen jouw communicatieve en sociale vaardigheden goed van pas.
  • ICT-competenties zijn een pre.
  • Je bent op zoek naar een uitdagende werkomgeving en wilt graag binnen het gespecialiseerd onderwijs aan de slag.
  • Jij maakt het verschil.

Wat kun je van ons verwachten

Wij bieden een uitdagende baan in een team met betrokken en enthousiaste collega’s. Werken bij Eduvier betekent werken bij een professioneel lerende organisatie, die je ruime mogelijkheden biedt voor je eigen professionele ontwikkeling (waaronder de opleiding tot leerkracht). Conform de CAO Primair Onderwijs ontvang je een salaris van maximaal € 3.588,- bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 7). De functie is per direct beschikbaar.

Ga jij de uitdaging aan?

Ben jij de professional die wij zoeken? Mail dan je CV met motivatie zo snel mogelijk naar vacatureslelystad@eduvier.nl o.v.v. vacaturenummer 2023- 66 en jouw naam.

Interne kandidaten hebben voorrang op externe kandidaten.

Contact

Adjunct-directeur de Dokter Herman Bekiusschool

Heleen Meijerink

T 06-22795051

 

 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.