Psychomotorisch therapeut

Psychomotorisch therapeut

De Anger | Lelystad

WTF 0,1 | Per direct

Over ons

De Anger verzorgt voortgezet speciaal onderwijs, op niveau VMBO Basis-doorlopende leerlijn MBO-1, VMBO kader en de Arbeidsmarkgerichte leerweg (pro), aan leerlingen van 12 tot 18 jaar met internaliserende of externaliserende problematiek.

Wat ga je doen

Jij helpt leerlingen iedere dag met het zetten van kleine stapjes richting meer vertrouwen en stabiliteit! Elk stapje is een kleine overwinning die tot iets veel groters kan leiden.

Je biedt als psychomotorisch therapeut, onder schooltijd en binnen de schoolse context, een behandeling aan waarbij bewegings- en lichaamsgerichte activiteiten als middel worden ingezet om een (gedrag)verandering te bereiken. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende bewegingsvormen (bv. sport- en spelactiviteiten) waardoor leerlingen letterlijk in beweging komen en er een vertaling wordt gemaakt naar situaties uit het dagelijks leven. Als PMT-er binnen de school zie jij niet alleen het gedrag van de leerling, maar ook wat zich hierachter schuilhoudt. Binnen deze context ga jij samen met de leerling, ouder(s)/verzorger(s) en waar passend docenten, op zoek naar en bewegend aan de slag met datgeen wat de leerling laat ontwikkelen, binnen zijn/haar eigen talenten.

Wij zoeken jou

  • Iemand met een afgeronde hbo-opleiding in de richting van Psychomotorische Therapie.
  • Iemand met werkervaring als psychomotorisch therapeut.
  • Iemand met een stevige persoonlijkheid die kan omgaan met weerstand en hierin doortastend weet te handelen.
  • Iemand die zelfstandig kan werken en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden.
  • Iemand die een slag slaat in de verbinding tussen school, de thuissituatie van de leerling en eventuele extra zorgverlening.
  • Iemand die is ingeschreven, of bent bereid je in te schrijven, in het Register Vaktherapeutische Beroepen.

Wij bieden

Een geweldig team van professionals waar vertrouwen, plezier en groei voorop staan! Wij bieden een uitdagende baan binnen in een dynamische school met bevlogen teams van betrokken en enthousiaste collega’s. Werken bij Eduvier betekent werken bij een professioneel lerende organisatie, die ruime mogelijkheden biedt voor je eigen professionele ontwikkeling. Conform de CAO Primair Onderwijs ontvang je een salaris van maximaal € 4.580,- bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 9). De functie is per direct beschikbaar.

Ga jij de uitdaging aan?

Ben jij de onderwijsprofessional die wij zoeken? Mail dan jouw CV met motivatie zo snel mogelijk naar vacatureslelystad@eduvier.nl o.v.v. vacaturenummer 2023-50 en jouw naam. Interne kandidaten hebben voorrang boven externe kandidaten.

Weet je niet zo goed of het speciaal voortgezet onderwijs iets voor jou is? Neem gerust contact met ons op om jouw vragen te stellen of een dagje mee te lopen, wij denken graag met jou mee!

Contact

Directeur VSO Lelystad

Peter Nooitgedagt

T 06 12 67 32 97