Leerkracht / mentor VSO

Locatie Nautilus College Radioweg
WTF 0,8-1,0

Breng jij het beste in jouw leerlingen naar boven, ook als dat niet altijd even gemakkelijk gaat? Heb je een groot incasseringsvermogen en laat je dat lachend zien? Pak je graag de grote verantwoordelijkheid op voor onze leerlingen en draag je die lichtjes? Geloof je stellig in het credo “elke dag opnieuw beginnen”? Solliciteer dan naar deze functie.

Wie zijn wij

Leerlingen bij ons op school hebben vaak al een schoolcarrière achter de rug. Bij de meeste van onze leerlingen is die niet gemakkelijk geweest, meestal omdat er niet de juiste begeleiding en hulp was voor hun gedrag op school. Op het Nautilus op de Radioweg kunnen we het niet makkelijker voor de leerlingen maken. We helpen en begeleiden ze echter wél, op weg naar een succesvolle schoolcarrière waarbij ze leren presteren op hun eigen niveau en waarbij ze leren om op een positieve manier om te gaan met hun eigen en andermans gedrag.

Het Nautilus College is onderdeel van Eduvier onderwijsgroep. Eduvier verzorgt op diverse locaties in Flevoland speciaal onderwijs, praktijkonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs van vmbo tot en met havo/vwo-niveau. Ook verzorgen we arbeidstoeleidingstrajecten voor onze eigen leerlingen en andere jongeren die moeite hebben aan het werk te komen.

Wat ga je doen

Als leerkracht geef je les en begeleid je jouw leerlingen bij hun schoolloopbaan. Naast de reguliere schoolvakken besteed je veel aandacht aan sociaal emotionele ontwikkeling. Je begeleidt je leerlingen bij het leren leren, de voorbereiding op de toekomst en het werken aan sociale vaardigheden. Daarnaast onderhoud je contacten met ouders, leerlingen en instellingen en neem je deel aan diverse overlegcontexten betreffende de ontwikkeling van de leerling.

Wie ben jij

  • Je staat stevig in je schoenen.
  • Je kunt goed relativeren.
  • Als het moet begin je elke dag opnieuw.
  • Je kijkt verder dan jouw taak als leerkracht.
  • Je houdt je hoofd altijd koel.

Bij voorkeur heb je een onderwijsbevoegdheid óf heb je je PABO- of lerarenopleiding bijna afgerond. Ook voor gesprekken met kandidaten die een duidelijke ervaring met de doelgroep hebben, staan wij open.

Wat bieden wij

Wij bieden een uitdagende baan binnen een team met betrokken en enthousiaste collega’s die altijd voor elkaar klaar staan. Omdat je werkt met kleine groepen is het mogelijk om elke leerling persoonlijk te begeleiden. Hierbij word je ondersteund door onder meer gedragsdeskundigen. Naast de ontwikkeling van de leerling staat jouw ontwikkeling centraal en krijg je de kans om jezelf verder te specialiseren op een bepaald vakgebied, of aanvullende diploma’s te behalen.

Conform de CAO Primair Onderwijs ontvang je een salaris van maximaal € 5.862,- bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LC). De functie is beschikbaar per 1 direct.

Ga jij de uitdaging aan?

Ben jij de onderwijsprofessional die wij zoeken, mail dan je CV naar vacaturesalmere@eduvier.nl

Contact

Hans Extra
T 06-48118556
E h.extra@eduvier.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.