Gemeente Almere stopt subsidie

Tot onze spijt heeft de gemeente Almere besloten om de subsidie aan Flevodrome Almere stop te zetten. Dit betekent dat Flevodrome Almere na de zomervakantie niet meer in de huidige vorm voortgezet kan worden.

Gelukkig kunnen de jongeren die op dit moment deelnemen aan een traject bij ons, hun geplande leerwerktraject afronden. Zij zullen met zorg begeleid worden naar werk, een opleiding, of een vervolgtraject. Nieuwe deelnemers kunnen zich niet meer aanmelden bij Flevodrome Almere.

De vestiging van Flevodrome in Lelystad wordt niet getroffen door het besluit van de gemeente Almere. Deze vestiging zet haar werkzaamheden voort en biedt ook plek aan nieuwe deelnemers. Daarnaast onderzoeken we in Lelystad met de gemeente en andere partners op welke wijze wij de activiteiten van Flevodrome nog beter kunnen afstemmen op de doelgroep.