Vakdocent Beeldende Vorming

Nautilus college Paul Kleestraat (vmbo-tl/havo/vwo) | Almere

WTF 0,6 | per 1 maart 2024

Over ons

Het Nautilus College VSO is gevestigd in Almere en biedt op de locatie Paul Kleestraat onderwijs op VMBO TL/ HAVO/VWO niveau aan leerlingen met internaliserende gedragsproblemen. Wij bieden de leerlingen een leeromgeving waarin ze zich op sociaal emotioneel gebied goed kunnen ontwikkelen en zich voor kunnen bereiden op examen en vervolgonderwijs. Als team werken we aan een leeromgeving die aansluit bij hun onderwijsbehoeften, specifieke hulpvragen en mogelijkheden.

Wat ga je doen

We zoeken een docent beeldende vorming. Als docent geef je les aan groepen leerlingen uit leerjaar 1, 2 en 3 van de Theoretische Leerweg of havo/vwo. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor andere leerlingen om tijdens of na school creatief bezig te zijn.

Wie ben jij

  • Je hebt een PABO-opleiding of wilt als zij-instromer aan de slag en je hebt affiniteit met beeldende vorming.
  • Ben je eerste of tweedegraads leerkracht beeldende vorming, dan hebben we zeer veel interesse in een gesprek met jou.
  • Je hebt niet alleen de juiste papieren, maar ook hart voor onze leerlingen.
  • Je houdt van een uitdagende werkomgeving en wilt graag binnen het (voortgezet) gespecialiseerd onderwijs aan de slag.
  • Met jouw didactische en pedagogische vaardigheden bied je je leerlingen de leeromgeving die ze nodig hebben. Je doorziet waar ze tegenaan lopen bij het leren, brengt dit in kaart en bedenkt een passende oplossing.
  • Jouw communicatieve en sociale vaardigheden komen goed van pas in het contact met leerlingen, ouders, collega’s en externe specialisten.
  • Met jouw bevlogenheid en betrokkenheid haal je het beste uit iedere leerling en het team.
  • Jij maakt het verschil.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende baan binnen een dynamische school. In een hecht team van betrokken en enthousiaste collega’s krijg jij de begeleiding en ondersteuning die je nodig hebt in je werk. Je krijgt de kans om jezelf verder te ontwikkelen aan de hand van interne cursussen of een opleiding op maat. Conform de CAO Primair Onderwijs ontvang je een salaris van maximaal € 5.862,- bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LC). De functie is per 1 maart 2024 beschikbaar.

Ga jij de uitdaging aan?

Ben jij de onderwijsprofessional die wij zoeken? Mail dan je CV met motivatie naar vacaturesalmere@eduvier.nl o.v.v. vacaturenummer 2024-03 en jouw naam.

Contact

Adjunct directeur Paul Kleestraat
Ton Heimerikx

T 06-39417133

Directeur Nautilus College

Fabienne Schnetkamp

T 06-20624091