Leerkracht/Mentor

De Anger | Lelystad

WTF 1,0 | Per direct of zo spoedig mogelijk

Over ons

De Anger verzorgt voortgezet speciaal onderwijs, op niveau VMBO Basis-Kader doorlopende leerlijn MBO-1 en de Arbeidsmarkgerichte leerweg, aan leerlingen van 12 tot 18 jaar met een diagnose in het autistisch spectrum en/ of vergelijkbare internaliserende of externaliserende problematiek.

De functie

Als leerkracht/mentor geef je les en begeleid je jouw leerlingen bij hun schoolloopbaan. Naast de reguliere schoolvakken neemt de sociaal emotionele ontwikkeling hierbij een belangrijke plaats in. Je begeleidt je leerlingen bij het leren leren, de voorbereiding op de toekomst en het werken aan sociale vaardigheden. Jij bent de spil in het contact tussen ouders, de school en de leerling. Daarnaast onderhoud je contacten met instellingen en neem je deel aan diverse overleggen binnen en buiten de school.

We zoeken een collega met affiniteit met VSO leerlingen met externaliserende gedragsproblematiek en tevens breed inzetbaar is binnen de school.

Wie ben jij?

  • Je beschikt over een afgeronde PABO opleiding of lerarenopleiding, een afgeronde Master EN is een pré.
  • Je hebt een daadkrachtige, oplossingsgerichte en zelfstandige werkhouding en beschikt over de benodigde pedagogische en didactische vaardigheden.
  • Je bent in staat je leerlingen een gestructureerde leeromgeving te bieden.
  • In het contact met leerlingen, ouders, collega’s en externe specialisten komen jouw communicatieve en sociale vaardigheden goed van pas.
  • Je bent op zoek naar een uitdagende werkomgeving en wilt graag binnen het (voortgezet) speciaal onderwijs aan de slag.
  • Je bent een teamspeler die handelingsgericht en in de juiste lijnen graag samenwerkt met anderen.

Wij bieden

Een geweldig team van professionals waar vertrouwen, plezier en groei voorop staan!

Wij bieden een uitdagende baan binnen in een dynamische school met bevlogen teams van betrokken en enthousiaste collega’s. Werken bij Eduvier betekent werken bij een professioneel lerende organisatie, die ruime mogelijkheden biedt voor je eigen professionele ontwikkeling. Conform de CAO Primair Onderwijs ontvang je een salaris van maximaal € 5.862,- bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LC). De functie is per direct beschikbaar.

Ga jij de uitdaging aan?

Ben jij de onderwijsprofessional die wij zoeken? Mail dan jouw CV met motivatie zo snel mogelijk naar vacatureslelystad@eduvier.nl o.v.v. vacaturenummer 2022-40 en jouw naam. Interne kandidaten hebben voorrang boven externe kandidaten.

Weet je niet zo goed of het speciaal voortgezet onderwijs iets voor jou is? Neem gerust contact met ons op om jouw vragen te stellen of een dagje mee te lopen, wij denken graag met jou mee!

Contact

Directeur VSO Lelystad

Peter Nooitgedagt

T 06 12 67 32 97