Mentor/leerkracht

Locatie De Rede | Lelystad
WTF 1.0 | Per direct

Over ons

De Rede is een locatie voor voortgezet gespecialiseerd onderwijs (12 t/m 20 jaar). De school biedt onderwijs aan leerlingen met het niveau vmbo-tl en een dakpanklas tl/havo. Wij bieden de leerlingen een leeromgeving waarin ze zich op sociaal emotioneel gebied en kennis en vaardigheden goed kunnen ontwikkelen. Een leeromgeving die aansluit bij hun onderwijsbehoeften, specifieke hulpvragen en mogelijkheden.

Wat ga je doen

Als mentor van de klas begeleid je jouw leerlingen bij hun schoolloopbaan. Naast de reguliere schoolvakken neemt de sociaal-emotionele ontwikkeling hierbij een belangrijke plaats in. Je begeleidt je leerlingen bij het leren leren, de voorbereiding op de toekomst en het werken aan sociale vaardigheden. Jij bent de spil in het contact tussen de leerling, ouders en verzorgers. Daarnaast onderhoud je contacten met instellingen en neem je deel aan diverse overleggen binnen en buiten de school. Vanuit De Rede bieden we je de juiste ondersteuning om dit traject succesvol met de leerlingen af te ronden.

Wij zoeken jou

  • Je beschikt over een afgeronde PABO opleiding.
  • Je bent op zoek naar een uitdagende werkomgeving en wilt graag binnen het gespecialiseerd voortgezet onderwijs aan de slag.
  • Je hebt een daadkrachtige, oplossingsgerichte en zelfstandige werkhouding en beschikt over de benodigde pedagogische en didactische vaardigheden.
  • Je bent in staat je leerlingen een gestructureerde leeromgeving te bieden.
  • In het contact met leerlingen, ouders, collega’s en externe specialisten komen jouw communicatieve en sociale vaardigheden goed van pas.

Wat kun je van ons verwachten

Wij bieden een uitdagende baan binnen in een dynamische school met een bevlogen team van betrokken en enthousiaste collega’s. Werken bij Eduvier betekent werken bij een professioneel lerende organisatie, die ruime mogelijkheden biedt voor je eigen professionele ontwikkeling. Conform de CAO Primair Onderwijs ontvang je een salaris van maximaal € 5.329,- bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LC). De functie is per direct beschikbaar.

Ga jij de uitdaging aan?

Ben jij de onderwijsprofessional die wij zoeken? Mail dan je CV met motivatie naar vacature@eduvier.nl onder vermelding van vacaturenummer 2023-11 en jouw naam.

Contact

Directeur SO/VSO Lelystad
Peter Nooitgedagt T 06 12 67 32 97