Gedragswetenschapper (obv vervanging)

Nautilus College locatie Lierstraat | Almere

WTF 0,6-0,7 per medio april 2023 t.b.v. zwangerschapsvervanging

Over ons

Het Nautilus College VSO is gevestigd in Almere en de locatie Lierstraat biedt aan leerlingen met overwegend internaliserende gedragsproblemen onderwijs op beroeps en arbeidsmarkt gerichte leerweg – VMBO bbl/kbl niveau. Als team werken we aan een leeromgeving die aansluit bij hun onderwijsbehoeften, specifieke hulpvragen en mogelijkheden.

Wat ga je doen

Als gedragswetenschapper ben je onder andere verantwoordelijk voor het coördineren van de zorg voor de leerlingen op het gebied van welbevinden, betrokkenheid en gedrag, het verrichten van observaties en (aanvullend) psychodiagnostisch onderzoek bij onze leerlingen. Je bent een vraagbaak voor de mentoren,  intern begeleider en afdelingsleider op het gebied van gedrag. Meer specifiek ben je werkzaam ter ondersteuning en facilitering van de verschillende TLV-aanvragen en de inhoud van het ontwikkelings- perspectiefplan. Je onderhoudt contacten met leerlingen, ouders, externen contacten zoals scholen, de samenwerkingsverbanden, ggz en jeugdzorg en neemt deel aan diverse overlegvormen. De gedragswetenschappers van het Nautilus College werken nauw met elkaar samen opdat de leerlingen op de voor hun meest geschikte plek terecht komen. Wij zijn op zoek naar een gedragswetenschapper die het werken in een dynamische omgeving als een uitdaging ziet, geen dag is hetzelfde.

Wij zoeken jou

  • Je beschikt over een afgeronde universitaire opleiding Orthopedagogiek/Psychologie.
  • Je bent in het bezit van een diagnostische aantekening.
  • Je hebt kennis van en affiniteit met de internaliserende doelgroep.
  • Je bent daadkrachtig en flexibel, je handelt daarin vanuit een oplossingsgerichte en zelfstandige werkhouding.
  • Je bent communicatief en sociaal sterk in het contact met leerlingen, hun sociale netwerken, collega’s en externen.
  • Je kunt een gestructureerde, gedifferentieerde en ondersteunende omgeving bieden.
  • Je beschikt over een hoge informatieverwerkingssnelheid en je bent een organisatietalent.
  • Je bent een teamspeler, die de kracht van het team kan versterken en benutten.

Wat kun je van ons verwachten

Wij bieden een uitdagende baan in een dynamische school met een bevlogen team van betrokken en enthousiaste collega’s die dag in en dag uit de schouders eronder zetten om het optimale uit onze leerlingen   te halen. Werken bij Eduvier betekent werken bij een professioneel lerende organisatie, die je ruime mogelijkheden biedt voor je eigen professionele ontwikkeling. Conform de CAO Primair Onderwijs ontvang je een salaris van maximaal € 5.329,- bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LC).

Het betreft een tijdelijke functie van medio april 2023 tot begin oktober 2023  i.v.m. zwangerschapsvervanging.

Ga jij de uitdaging aan?

Ben jij de professional die wij zoeken? Mail dan je CV met motivatie naar vacature@eduvier.nl o.v.v. vacaturenummer 2023-02 en jouw naam.

Contact

Adjunct-Directeur Nautilus College Lierstraat

Margot Prins

T 06 51859691

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.