Mentor / leerkracht

Nautilus College VSO locatie Radioweg | Almere
Wtf 0,8 | Per direct

Over ons

Het Nautilus College VSO is gevestigd in Almere en de locatie Radioweg biedt aan leerlingen met overwegend externaliserende gedragsproblemen onderwijs op VMBO basis/kader en TL, gericht op arbeid.

De functie

Als AVO-docent geef je les en begeleid je jouw leerlingen bij hun schoolloopbaan. Naast de reguliere schoolvakken neemt de sociaal emotionele ontwikkeling hierbij een belangrijke plaats in. Je begeleidt je leerlingen bij het leren leren, de voorbereiding op de toekomst en het werken aan sociale vaardigheden. Jij bent de spil in het contact tussen ouders, de school en de leerling. Daarnaast onderhoud je contacten met instellingen en neem je deel aan diverse overleggen binnen en buiten de school.

Wie ben jij?

  • Je beschikt over een afgeronde PABO opleiding of lerarenopleiding.
  • Je bent op zoek naar een uitdagende werkomgeving en wilt graag binnen het (voortgezet) speciaal onderwijs aan de slag.
  • Je hebt een daadkrachtige, oplossingsgerichte en zelfstandige werkhouding en beschikt over de benodigde pedagogische en didactische vaardigheden.
  • Je bent in staat je leerlingen een gestructureerde leeromgeving te bieden.
  • In het contact met leerlingen, ouders, collega’s en externe specialisten komen jouw communicatieve en sociale vaardigheden goed van pas.
  • Je bent een teamspeler die de kracht van het team kan versterken en benutten.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende baan binnen een dynamische school met een bevlogen team van betrokken en enthousiaste collega’s. Werken bij Eduvier betekent werken bij een professioneel lerende organisatie, die je ruime mogelijkheden biedt voor je eigen professionele ontwikkeling. Conform de CAO Primair Onderwijs ontvang je een salaris van maximaal € 5.329,- bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LC). De functie is per direct beschikbaar.

Ga jij de uitdaging aan?

Ben jij de professional die wij zoeken? Mail dan je CV met motivatie zo snel mogelijk naar vacature@eduvier.nl ovv vacaturenummer 2022-3 en jouw naam.

Contact

Directeur Nautilus College locatie Radioweg
Fabienne Schnetkamp
T 06-20624091