AVO Docenten

De Optimist VSO | Emmeloord

WTF 0,8 | per 1 maart 2022

Over ons

VSO De Optimist is een locatie voor voortgezet gespecialiseerd onderwijs (12 t/m 20 jaar). De school biedt onderwijs aan leerlingen vanaf het niveau praktijkonderwijs tot en met het niveau vmbo-tl. Wij bieden de leerlingen een leeromgeving waarin ze zich op sociaal emotioneel gebied en kennis en vaardigheden goed kunnen ontwikkelen. Een leeromgeving die aansluit bij hun onderwijsbehoeften, specifieke hulpvragen en mogelijkheden.

De functie

Als AVO docent geef je les (o.a. Nederlands, Rekenen en Burgerschap) en begeleid je jouw leerlingen bij hun schoolloopbaan. Naast de reguliere schoolvakken neemt de sociaal emotionele ontwikkeling hierbij een belangrijke plaats in. Je begeleidt je leerlingen bij het leren leren, de voorbereiding op de toekomst en het werken aan sociale vaardigheden. Jij bent de spil in het contact tussen de leerling, ouders en verzorgers. Daarnaast onderhoud je contacten met instellingen en neem je deel aan diverse overleggen binnen en buiten de school. Vanuit De Optimist bieden we je de juiste ondersteuning om dit traject succesvol met de leerlingen af te ronden.

Wie ben jij

  • Je beschikt over een afgeronde PABO opleiding of een relevantie lerarenopleiding.
  • Je bent op zoek naar een uitdagende werkomgeving en wilt graag binnen het gespecialiseerd voortgezet onderwijs aan de slag.
  • Je hebt een daadkrachtige, oplossingsgerichte en zelfstandige werkhouding en beschikt over de benodigde pedagogische en didactische vaardigheden.
  • Je bent in staat je leerlingen een gestructureerde leeromgeving te bieden.
  • In het contact met leerlingen, ouders, verzorgers, collega’s en externe specialisten komen jouw communicatieve en sociale vaardigheden goed van pas.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende baan binnen in een dynamische school met een team van betrokken en enthousiaste collega’s. Conform de CAO Primair Onderwijs ontvang je een salaris van maximaal € 4.534,- bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal L11). De functie is per 1 maart 2022 beschikbaar.

Ga jij de uitdaging aan?

Ben jij de onderwijsprofessional die wij zoeken? Mail dan je CV met motivatie zo snel mogelijk naar vacature@eduvier.nl o.v.v. vacaturenummer 2022-4 en jouw naam.

Weet je niet zo goed of het speciaal voortgezet onderwijs iets voor jou is? Neem gerust contact met ons op om jouw vragen te stellen of een dagje mee te lopen, wij denken graag met jou mee!

Contact
Directeur VSO Lelystad en Emmeloord

Peter Nooitgedagt

T 06 12 67 32 97