Gedragswetenschapper

Nautilus college VSO locatie Lierstraat en Paul Kleestraat | Almere
Wtf 0,8 (Lierstraat 0,4 en Paul Kleestraat 0,4)| Per direct

Over ons

Het Nautilus College VSO is gevestigd in Almere en de locaties Lierstraat en Paul Kleestraat bieden onderwijs aan leerlingen met overwegend internaliserende gedragsproblemen op arbeidsmarktgericht, VMBO basis/kader, TL, HAVO en VWO niveau.

De functie

Als gedragswetenschapper ben je onder andere verantwoordelijk voor het coördineren van de zorg voor de leerlingen op het gebied van welbevinden, betrokkenheid en gedrag, het verrichten van observaties en (aanvullend) psychodiagnostisch onderzoek bij onze leerlingen. Je bent een vraagbaak voor de mentoren,  intern begeleider en afdelingsleider op het gebied van gedrag. Meer specifiek ben je werkzaam ter ondersteuning en facilitering van de verschillende TLV-aanvragen en de inhoud van het ontwikkelings- perspectiefplan. Je onderhoudt contacten met leerlingen, ouders, externen contacten zoals scholen, de samenwerkingsverbanden, ggz en jeugdzorg en neemt deel aan diverse overlegvormen. Wij zijn op zoek naar een gedragswetenschapper die het werken in een dynamische omgeving als een uitdaging ziet, geen dag is hetzelfde.

Wie ben jij?

  • Je beschikt over een afgeronde universitaire opleiding Orthopedagogiek/Psychologie.
  • Je bent in het bezit van een diagnostische aantekening.
  • Je hebt kennis van en affiniteit met de internaliserende doelgroep.
  • Je bent daadkrachtig en flexibel, je handelt daarin vanuit een oplossingsgerichte en zelfstandige werkhouding.
  • Je bent communicatief en sociaal sterk in het contact met leerlingen, hun sociale netwerken, collega’s en externen.
  • Je kunt een gestructureerde, gedifferentieerde en ondersteunende omgeving bieden.
  • Je beschikt over een hoge informatieverwerkingssnelheid en je bent een organisatietalent met humor.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende baan in een bevlogen team met betrokken en enthousiaste collega’s die dag in en dag uit de schouders eronder zetten om het optimale uit onze leerlingen te halen. Werken bij Eduvier betekent werken bij een professioneel lerende organisatie, die je ruime mogelijkheden biedt voor je eigen professionele ontwikkeling. Conform de CAO Primair Onderwijs ontvang je een salaris van maximaal € 4.861,- bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 11). De functie is per direct beschikbaar.

Ga jij de uitdaging aan?

Ben jij de professional die wij zoeken? Mail dan je CV met motivatie voor 4 december 2021 naar vacature@eduvier.nl ovv vacaturenummer 2021-058 en jouw naam.

Contact

Robert van Hoof

Afdelingsleider Nautilus College locatie Lierstraat
T 06-51626004
E www.eduvier.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.