Lerarenondersteuner VSO

De Optimist VSO | Emmeloord

WTF 0,4 | per 1 januari 2022

Over ons

VSO De Optimist is een locatie voor voortgezet gespecialiseerd onderwijs (12 t/m 20 jaar). De school biedt onderwijs aan leerlingen vanaf het niveau praktijkonderwijs tot en met vmbo-tl. Wij bieden de leerlingen een leeromgeving waarin ze zich op sociaal emotioneel gebied en kennis en vaardigheden goed kunnen ontwikkelen. Een leeromgeving die aansluit bij hun onderwijsbehoeften, specifieke hulpvragen en mogelijkheden.

De functie

Als lerarenondersteuner geef je zelfstandig les aan (groepjes) leerlingen en begeleid je hen bij hun schoolloopbaan. Dit doe je in overleg met en onder supervisie van de mentor/docent. Daarnaast neem je deel aan diverse overlegvormen en verzorg je verslaglegging.

Wie ben jij?

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding tot lerarenondersteuner.
  • Je hebt een daadkrachtig, oplossingsgerichte en zelfstandige werkhouding en beschikt over de nodige pedagogische en didactische vaardigheden.
  • Je bent in staat leerlingen een gestructureerde leeromgeving te bieden.
  • In het contact met leerlingen, ouders, collega’s en externe specialisten komen jouw communicatieve en sociale vaardigheden goed van pas.
  • ICT-competenties zijn een pre.
  • Je bent op zoek naar een uitdagende werkomgeving en wilt graag binnen het gespecialiseerd onderwijs aan de slag.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende baan binnen een team met betrokken en enthousiaste collega’s. Conform de CAO Primair Onderwijs ontvang je een salaris van maximaal € 3.015,- bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 7). De functie is per 1 januari 2022 beschikbaar en in eerste instantie tot de zomervakantie met mogelijkheden tot verlenging.

Ga jij de uitdaging aan?

Ben jij de onderwijsprofessional die wij zoeken? Mail dan jouw CV met motivatie naar vacature@eduvier.nl o.v.v. vacaturenummer 2021-054 en jouw naam. Interne kandidaten hebben voorrang boven externe kandidaten.

Weet je niet zo goed of het speciaal voortgezet onderwijs iets voor jou is? Neem gerust contact met ons op om jouw vragen te stellen of een dagje mee te lopen, wij denken graag met jou mee!

 

Contact

Directeur VSO Lelystad en Emmeloord

Peter Nooitgedagt

T 06 12 67 32 97

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.