Gedragswetenschappers

Locaties het Aurum en de Optimist VSO

WTF 0,6 (het Aurum)en 0,6 (de Optimist VSO)

Over ons

Het Aurum verzorgt in Lelystad HAVO/VWO onderwijs voor leerlingen van 12 tot 18 jaar met speciale onderwijs-ondersteuningsbehoefte.

De Optimist VSO is een locatie voor Voortgezet Speciaal Onderwijs (12 t/m 20 jaar). De school biedt onderwijs aan leerlingen vanaf het niveau praktijk-onderwijs tot en met het niveau vmbo-tl. Wij bieden de leerlingen een leeromgeving waarin de leerlingen zich op sociaal-emotioneel gebied en wat betreft kennis en vaardigheden goed kunnen ontwikkelen. Een leeromgeving die aansluit bij hun onderwijsbehoeften, specifieke hulpvragen en mogelijkheden.

De functie

Als gedragswetenschapper ben je onder andere verantwoordelijk voor het verrichten van observaties en (aanvullend) psychodiagnostisch onderzoek bij onze leerlingen. Daarnaast vervul je een belangrijke rol in het opstellen en (laten) uitvoeren van ontwikkelingsperspectiefplannen en maak je deel uit van de Commissie voor de Begeleiding. Je onderhoudt contacten met leerlingen, ouders, scholen en instellingen en neemt deel aan diverse overlegvormen.

Wie ben jij

  • Je beschikt over een afgeronde universitaire opleiding Orthopedagogiek of Psychologie.
  • Je bent in het bezit van een diagnostische aantekening.
  • Je beschikt over kennis van Autisme Spectrum Stoornissen (ASS) en psychiatrische/ernstige gedragsproblematiek.
  • Je bent thuis in het onderwijsveld en weet veel over de ontwikkelingen hierin.
  • Je hebt een daadkrachtige, oplossingsgerichte en zelfstandige werkhouding.
  • In het contact met leerlingen, ouders, collega’s en externe specialisten komen jouw communicatieve en sociale vaardigheden goed van pas.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende baan binnen een team met betrokken en enthousiaste collega’s. Conform de CAO Primair Onderwijs ontvang je een salaris van maximaal € 4.861,= bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 11). De functie is beschikbaar per 1 augustus 2020.

Ga jij de uitdaging aan?

Ben jij de professional die wij zoeken, mail dan je CV met motivatie vóór 1 juni 2020 naar vacature@eduvier.nl onder vermelding van vacaturenummer 2020-09.

Interne Kandidaten hebben voorrang boven externe kandidaten.

Contact

Directeur VSO scholen Lelystad/Emmeloord

De heer P. Nooitgedagt

T: 06-12673297

I www.eduvier.nl