Groepsleerkracht SO

Locatie Locatie Nautilus SO (J.J.Slauerhoffstr 51)

WTF 2,0

Over ons

Nautilus SO is een school voor speciaal onderwijs (groep 3 t/m 8) voor leerlingen met een vorm van autisme of met vergelijkbare problematiek. De school telt ca. 50 leerlingen verdeeld over 4 groepen. We leggen de nadruk op het creëren van een prikkelarme leeromgeving, een duidelijke structuur, voorspelbaarheid en rust. We verzorgen zoveel mogelijk onderwijs op maat. In deze veilige en voorspelbare leeromgeving werken de leerlingen toe aan de overstap naar een reguliere of speciale middelbare school.

De functie

Als groepsleerkracht geef je les en begeleid je jouw leerlingen bij hun schoolloopbaan. Naast de reguliere schoolvakken neemt de sociaal emotionele ontwikkeling hierbij een belangrijke plaats in. Jij bent de spil in het contact tussen ouders, de school en de leerling. Daarnaast onderhoud je contacten met instellingen en neem je deel aan diverse overleggen binnen en buiten de school.

Wie ben jij

  • Je beschikt over een afgeronde PABO opleiding of lerarenopleiding, een afgeronde Master EN is een pré.
  • Je hebt een daadkrachtige, oplossingsgerichte en zelfstandige werkhouding en beschikt over de benodigde pedagogische en didactische vaardigheden.
  • Je bent in staat je leerlingen een gestructureerde leeromgeving te bieden.
  • In het contact met leerlingen, ouders, collega’s en externe specialisten komen jouw communicatieve en sociale vaardigheden goed van pas.
  • Je bent op zoek naar een uitdagende werkomgeving en wilt graag binnen het speciaal onderwijs aan de slag.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende baan binnen een team met betrokken en enthousiaste collega’s. Conform de CAO Primair Onderwijs ontvang je een salaris van maximaal € 4.434,= bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal L11). De functie is beschikbaar per 1 augustus 2020.

Ga jij de uitdaging aan?

Ben jij de onderwijsprofessional die wij zoeken, mail dan je CV met motivatie voor 1 juni 2020 naar vacature@eduvier.nl onder vermelding van vacaturenummer 2020-06.

Interne kandidaten hebben voorrang op exerne kandidaten.

Contact

Afdelingsleider:

Antwan Ebben

Mobiel 06-57243426