Van Flevodrome naar een vaste baan

Na een succesvol traject bij leer-, werk- en trainingscentrum Flevodrome in Almere, stroomde Nick van der Linden op 5 april jl. uit naar een baan bij Reimert Groep – Cirwinn in Almere. Inmiddels heeft hij hier, na een succesvolle proefperiode, een arbeidsovereenkomst voor 40 uur per week.

Nick is al de zesde deelnemer die in de afgelopen jaren via Flevodrome de stap naar een baan bij de Reimert Groep heeft gemaakt. Vier oud deelnemers stroomden via de Reimert Groep door naar een andere baan. Eén deelnemer werkt hier inmiddels vijf jaar en heeft intern verschillende opleidingen gevolgd. Met recht kunnen we dan ook spreken van een mooie samenwerking tussen Flevodrome en de Reimert Groep.

In het half jaar dat Nick bij Flevodrome een traject volgde, behaalde hij zijn heftruck certificaat en zijn diploma basisvaardigheden metaal. Daarnaast werkte hij aan zijn arbeidsvaardigheden en sociale vaardigheden.

Nick heeft het erg naar zijn zin bij zijn nieuwe werkgever. Hij krijgt de kans om zich binnen de Reimert Groep verder te ontwikkelen, onder andere door het volgen van interne cursussen of opleidingen.

Foto: Nick ontvangt zijn arbeidsovereenkomst van directeur Erik Kijlstra.