Kenneth behaalt Flevodrome certificaat ‘Draaien en frezen’

Op woensdag 6 juli kreeg Kenneth zijn Flevodrome certificaat ‘draaien en frezen’ uitgereikt uit handen van zijn werkmeester Willem Schenk.

Draaien en frezen is een specifiek vakmanschap binnen de verspaningsmodule. Verspaning is een specifiek vorm van metaalbewerking. Kenneth beschikt binnen dit vakgebied over uitzonderlijk talent. Hij werkt rustig, nauwkeurig en geduldig, eigenschappen die van pas komen binnen de metaalbewerking.

Kenneth is dit jaar gestart met zijn traject op locatie Flevodrome Almere, met als doel zich verder te ontwikkelen op technisch vakgebied. Door het besluit van de gemeente Almere om de subsidie te stoppen voor onze locatie in Almere, heeft Flevodrome Almere de deur helaas moeten sluiten per 1 juli ’21. Gelukkig nog net voldoende tijd voor Kenneth om zijn certificaat te behalen. Kenneth heeft besloten zijn traject een vervolg te geven op onze locatie in Lelystad. Hij wil hier verder aan de slag met het aanleren van zijn basis werknemersvaardigheden en onderzoeken welke technische vakvaardigheden hij verder interessant vindt. Top van Kenneth!