Flevodrome op werkbezoek bij Walhallab in Zutphen.

Het team Flevodrome Lelystad heeft op vrijdag 11 juni ’21 een werkbezoek gebracht aan het Walhallab in Zutphen. Het Walhallab is een inspirerende leeromgeving voor jongeren tussen de 7 en 27 jaar.

Of, zoals ze zelf zeggen, ‘een coole leer- en werkplaats waar je kunt werken aan dingen die op school of thuis bijna nooit kunnen’. Flevodrome Lelystad maakt een start met het uitbreiden van het aanbod voor de deelnemers. Ter inspiratie heeft het team daarom een werkbezoek gebracht aan het Walhallab. Het Walhallab is een plek waar jongeren zichzelf kunnen zijn en hun talenten kunnen ontdekken. ‘Er is niets wat bij ons niet kan!’ valt er op de website van Walhallab te lezen. En met recht, tijdens het bezoek wordt meteen duidelijk dat de omgeving prikkelt en uitdaagt. Techniek, design, architectuur, kunst, media en recyle-education, een greep uit het aanbod van het Walhallab. Uitgaan van de vraag van een jongere is het startpunt om weer tot leren te komen en eigen talenten te ontdekken. Kortom, een inspirerend bezoek! Als dank voor de mogelijkheid en tijd die door het Walhallab voor Flevodrome werd gemaakt, zijn er door onze Flevodrome deelnemers 5 heerlijke verse fruittaarten gemaakt. Die overigens in een mum van tijd op waren!

Op ontdekkingstocht in het Walhallab
Fantastische creaties!
Fantastische creaties!
Kunstwerken!
Onze heerlijke taarten in een mum van tijd op!