EduvierDe AngerAurum CollegeDe RedeBekiusschoolStedenschoolDe SteigerNautilus College SONautilus CollegeDe Optimist SODe Optimist SOFlevodrome
  


HOME   | LINKS | DOWNLOADS | CONTACT | ROUTE | DISCLAIMER
Nieuws:overzicht
Meeloopdag 20 juni 2019

Wilt u ook ervaren hoe leuk het is om op één van onze Lelystadse scholen voor de klas te staan? Geef u dan op voor de meeloopdag op 20 juni a.s.

Tijdens de meeloopdag die de gemeente Lelystad organiseert, kunt u meekijken met een leraar, een handje meehelpen in de klas of zelf een les geven op één van de deelnemende Lelystadse scholen. Vanuit Eduvier neemt De Steiger (praktijkonderwijs) deel aan deze dag.

Aandacht voor het lerarentekort

In Lelystad is veel vraag naar goede leraren. Dat geldt voor het basisonderwijs, het voortgezet onderwijs en het (voortgezet) speciaal onderwijs. Op de meeloopdag kunt u zelf ervaren hoe leuk het is om bij ons voor de klas te staan. Misschien denkt u na afloop erover om zelf als leraar aan de slag te gaan, of wilt u als onderwijsprofessional de overstap maken naar het (voortgezet) speciaal onderwijs. Het Lelystadse onderwijs heeft naast flinke uitdagingen ook veel pareltjes in huis, zoals betrokken docenten en vernieuwende onderwijsconcepten. En als leraar kunt u uw kennis en ervaringen overbrengen op kinderen en jongeren en iets betekenen voor de maatschappij.

Hoe meld ik mij aan?

Wilt u een dagje meelopen in het onderwijs op 20 juni? Meld u dan aan via www.lelystad.nl/meeloopdag. Bij uw aanmelding kunt u uw voorkeuren aangeven: voor het basisonderwijs, voortgezet onderwijs of speciaal onderwijs (incl. praktijkonderwijs) en voor een bepaalde bouw. U ontvangt na uw aanmelding een bevestiging.

Terug naar overzicht.