EduvierDe AngerAurum CollegeDe RedeBekiusschoolStedenschoolDe SteigerNautilus College SONautilus CollegeDe Optimist SODe Optimist SOFlevodrome
  


HOME   | LINKS | DOWNLOADS | CONTACT | ROUTE | DISCLAIMER
Vaste vervangingspool

Ben jij als onderwijsprofessional op zoek naar een uitdagende en afwisselende werkomgeving en wil je graag in het (voortgezet) speciaal onderwijs of praktijkonderwijs aan de slag? Dan is onze vaste vervangingspool misschien iets voor jou.

Voor de vaste vervangingspool zijn we op zoek naar

Bevoegde leerkrachten voor het SO, het VSO en het praktijkonderwijs

Eduvier

Eduvier verzorgt speciaal onderwijs voor leerlingen in de basisschoolleeftijd en biedt leerlingen van 12 tot 20 jaar praktijkonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs van vmbo tot en met havo/vwo-niveau. De leerlingen krijgen extra begeleiding omdat ze bijvoorbeeld een vorm van autisme of gedragsproblemen hebben of moeite hebben met leren. Naast onderwijs realiseren we ook arbeidstoeleidingstrajecten en verzorgen we advies en begeleiding op maat voor reguliere scholen die werken met leerlingen met speciale onderwijsbehoeften.

De functie

Als leerkracht geef je les en begeleid je jouw leerlingen bij hun schoolloopbaan. Je maakt ontwikkelingsperspectiefplannen en voert deze uit. Ook onderhoud je contacten met ouders, scholen en instellingen en neem je deel aan diverse overleggen binnen en buiten de school.

Jouw profiel

  • Je beschikt over een afgeronde PABO opleiding of lerarenopleiding; een afgeronde Master SEN is een pré.
  • Je hebt een oplossingsgerichte en zelfstandige werkhouding en uitstekende pedagogische en didactische vaardigheden.
  • Je bent in staat je leerlingen een gestructureerde leeromgeving te bieden.
  • In het contact met leerlingen, ouders, collega’s en externe specialisten komen jouw communicatieve en sociale vaardigheden goed van pas.
  • Je bent op zoek naar een uitdagende werkomgeving en wilt graag binnen het (voortgezet) speciaal onderwijs aan de slag.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende baan en betrokken en enthousiaste collega’s. Werken bij Eduvier betekent werken bij een professioneel lerende organisatie, die je ruime mogelijkheden biedt voor je eigen professionele ontwikkeling. In de vervangingspool werk je op basis van een vaste werktijdfactor en kun je binnen alle scholen binnen Eduvier worden ingezet. Je ontvangt een salaris op niveau schaal LB conform de CAO Primair Onderwijs (SO en VSO).

Meer informatie?

Wil je meer weten over Eduvier onderwijsgroep bezoek dan onze website www.eduvier.nl.

Interesse?

Ben jij de onderwijsprofessional die wij zoeken, mail dan je CV met motivatie én het inschrijfformulier  naar vacature@eduvier.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.